ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ – Πρόγραμμα e-learning, Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑ

Με ιδιαίτερη χαρά αρχίζει το 5μηνο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ -Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Διεπιστημονική Αποκατάσταση Ογκολογικών Ασθενών με πρωτοβουλία και επιστημονική καθοδήγηση της A’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής, ΕΚΠΑ. Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ.

Μεγάλη η τιμή της επιστημονικής συνεργασίας  και εμπιστοσύνης για την Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki» καθώς τόσο ο Επιστημονικός Διευθυντής Δρ Ευθύμιος Κουλούλας, όσο και η Υπέυθυνη του τμήματος Διατροφής κ.Βασιλική Κουλούλα συμμετέχουν ως εκπαιδευτές με θεματολογία την Διαχείριση του Πόνου και την Διατροφή στον Ογκολογικό ασθενή αντίστοιχα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καθηγητές και ιδιαίτερα στον Αν. Καθ. Ορθοπαιδικής κ. Ανδρέα Μαυρογένη, την Δ/ντρια Δρ. Κ. Πετροπούλου (φυσίατρος), τον Δρ. Ε. Κουλούλα (φυσίατρος), την κ. Β. Κουλούλα (Διατροφολογος/ Διαιτολόγος), τον Καθ. Φυσικοθεραπειας. Γ.Γεωργούδη, και την Δρ. κ Ευανθία Μητσιοκάπα (φυσίατρος) .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή και την εμπιστοσύνη τους, τον Ομότιμο Καθηγητή Ορθοπαιδικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ.Παναγιώτη Παπαγγελόπουλο και τον Αν.Καθ. Ορθοπαιδικής Α΄Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ κ.Ανδρέα Μαυρογένη.

http://www.cce.uoa.gr/programmata-spoydon/ana-8ematiko-pedio.html

 

Author Info

kouloulas