Γεια σας και καλώς ήρθατε στην Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki»,

Ζούμε σε ένα κόσμο όπου ως επί το πλείστον τα προβλήματα υγείας μας αντιμετωπίζονται φαρμακευτικά. Μας συνταγογραφούνε φάρμακα στην προσπάθεια αντιμετώπισης του πόνου ή της ασθένειας μας χωρίς ωστόσο πραγματικά να αποκαλύπτεται ο ακριβής ιστός που τα έχει προκαλέσει! Αυτό οδηγεί σε εξάρτηση και μία αίσθηση εγκατάλειψης.

Δεν χρειάζεται να υπομένετε άλλο την κεφαλαλγία, την οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχεναλγία, την τενοντιτίδα ώμου, αγκώνα, ισχίου, γονάτου, Αχίλλειου τενόντα  ή την βασανιστική άκανθα πτέρνας, είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε περήφανοι για τις σύγχρονες, καινοτόμες, αποτελεσματικές και οικονομικά προσιτές θεραπείες μας οι οποίες ως κύριο στόχο έχουν την επιτάχυνση του μηχανισμού της αυτοεπούλωσης του ίδιου του οργανισμού.

Ευχόμαστε να βρείτε την βοήθεια που χρειάζεστε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στις υποκατηγορίες της ιστοσελίδας και να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες για όποια παρεχόμενης υπηρεσία της κλινικής μας σας ενδιαφέρει.

Η Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki» παρέχει ιατρικές και λοιπές υπηρεσίες Αποκατάστασης σε ασθενείς με παθήσεις του κινητικού συστήματος ( μυικού, νευρικού, ερειστικού, κυκλοφορικού) με σκοπό την μεγιστοποίηση της Αποθεραπείας – Αποκατάστασης τους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος αποκατάστασης που μπορεί ο ασθενής να λάβει στην Ελάχιστη Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki» είναι ιατρικές θεραπευτικές πράξεις όπως συνεδρία με ωστικά κύματα (κρουστικό υπέρηχο), έγχυση κολλαγόνου, έγχυση εμπλουτισμένου με αιμοπεταλία πλάσματος (PRP), και λοιπές υπηρεσίες Αποκατάστασης όπως συνεδρία με K-Laser, συνεδρία φυσικοθεραπείας, συνεδρία κινησιοθεραπείας, συνεδρία θεραπευτικής άσκησης, συνεδρία συμβουλευτικής, συνεδρία διατροφικής συμβουλευτικής, υδροθεραπεία.

Η προβλεπόμενη οργάνωση συνιστάται από την προγραμματισμένη προσέλευση του ασθενή, την αρχική του λειτουργική αξιολόγηση από τον Θεράπων ιατρό και τα μέλη της ομάδας για τον καθορισμό των αναγκών του, των θέσπιση των στόχων θεραπείας και τον σχεδιασμό του προγράμματος αποκατάστασης.

Η Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki»  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πάροχο υπηρεσιών αποκατάστασης. Η Μονάδα λειτουργεί σε διεπιστημονικό ολιστικό επίπεδο συγκεντρώνοντας αριθμό διαφορετικών θεραπειών στον ίδιο χώρο σχεδιασμένες προς τους ασθενείς μας ώστε να μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση σε όποια απαιτείται. Διαθέτουμε ειδικό ιατρό αποκατάστασης εξειδικευμένο στην διαχείριση του πόνου και άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές, όπως φυσικοθεραπευτής, κινησιοθεραπευτής, διαιτολόγος, κοινωνική λειτουργός, ψυχολόγος, εργοθεραπευτής, οι οποίοι μπορούν να σας υποστηρίξουν σε όλες τις επώδυνες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσουμε στην ζωή μας όπως τραύμα, ατύχημα, ασθένεια, αθλητική κάκωση, εκφύλιση λόγω ηλικίας είτε πρόκειται για βρέφος είτε για ενήλικα.

Στην Physiatriki πιστεύουμε ότι υπάρχει και διαφορετική προσέγγιση, αυτή της μέγιστης υγείας τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στην αντιμετώπιση της κάκωσης και του πόνου, δεχόμαστε ότι μία θεραπεία δεν ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις. Κατανοούμε ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να αντιληφθείτε πλήρως την πάθησης σας ούτε και να περιγράψετε ακριβώς την αιτία ή τα συμπτώματα. Αποτελεί αντικείμενο μας να κατανοήσουμε σε βάθος το πρόβλημα σας και βρισκόμενοι πάντα στο πλευρό σας μαζί να ταυτοποιήσουμε την υποκείμενη αιτία και να την αντιμετωπίσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Επιπρόσθετα, συνεργαζόμαστε με άλλους συναδέλφους και επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού σας ιατρού αλλά και του παραπέμποντος ιατρού, διασφαλίζοντας μία συνέχεια στην φροντίδα σας που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλη δομή.

Η μονάδα μας έχει χτίσει μία αξιόλογη φήμη για την παροχή ψηλού επιπέδου  υπηρεσιών αποκατάστασης. Πιστεύω μας είναι ότι η διαχείριση του πόνου απαιτεί ομαδική ενασχόληση. Το υπέροχο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο και δεσμευμένο στην παροχή την βέλτιστης φροντίδας, λαμβανομένου υπόψιν ειδικές απαιτήσεις σας.

Αντιμετωπίζουμε όλους εξατομικευμένα με σκοπό την δημιουργία μίας ατμόσφαιρας γεμάτη επαγγελματισμό, προσωπικότητα και πάνω από όλα ειλικρίνεια.

Τι κάνει την Physiatriki μοναδική και διαφορετική; Στην Physiatriki πιστεύουμε ότι τα επιτυχή αποτελέσματα μας στην διαχείριση του πόνου και της ασθένειας κάθε ασθενή οφείλονται στην νοοτροπίας της ομάδας μας. Η νοοτροπία μας στηρίζεται στην συμπεριφορά της ομάδος και της ομαδικής συνεργασίας στην παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης. Το σύνολο του προσωπικού μας δεσμεύεται στην φιλοσοφία αυτή.

Επαγγελματισμός. Εξατομίκευση. Ειλικρίνεια.

Γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τα όρια μας και είμαστε ευτυχής να κρατούμε τους ασθενείς μας, και όχι τους εαυτούς μας, στο κέντρο της προσέγγισης μας.

physiatriki